Blog

Ημερίδα “Αφιερωμένη στη γυναίκα”…

Η Ελληνική Εταιρεία Κοσμητικής και Επανορθωτικής Γυναικολογίας, ολοκλήρωσε με μεγάλη επιτυχία τη συμμετοχή της στην επιστημονική έκθεση ΔΥΟ FORUM.

Εκεί, είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε με το κοινό στο περίπτερό μας, με στόχο να επικοινωνήσουμε τα οφέλη των επεμβάσεων του Κλάδου και να καταρρίψουμε το ταμπού που υπάρχει ακόμα και σήμερα. Στα πλαίσια της συμμετοχής μας στο Forum, ο Πρόεδρος και τα Μέλη της Ε.Ε.Κ.Ε.Γ. πραγματοποίησαν μία Ημερίδα, με στόχο να ενημερώσουν και να ευαισθητοποίησουν τις γυναίκες για τις επεμβάσεις της Κοσμητικής Γυναικολογίας, όπως η αιδοιοπλαστική και η κολποπλαστική, ενώ το πάνελ εστίασε και σε θέματα αποκατάστασης του γυναικείου σώματος μετά τον τοκετό, αντιμετώπισης της γυναικείας ακράτειας και της χαλάρωσης κόλπου, καθώς και σε μη χειρουργικές λύσεις αντιμετώπισης προβλημάτων τοπικού λίπους, ραγάδων και πανάδων μετά την εγκυμοσύνη.

Η συμμετοχή του κοινού ήταν πραγματικά πολύ σημαντική, καθώς έδειξαν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για τις επεμβάσεις που πραγματικά αλλάζουν τη ζωή των γυναικών, ενώ ο Πρόεδρος της Ε.Ε.Κ.Ε.Γ Dr. Ναούμ δεσμεύτηκε να οργανώσει αντίστοιχες δωρεάν Ημερίδες σε συνεργασία με Δήμους, ώστε να ενημερωθούν όσο το δυνατόν περισσότερες γυναίκες.