Blog

Ξέρεις πόσο μοιάζεις με τη μητέρα σου;

Μπορεί να θεωρείς δεδομένο πως όλες οι γυναίκες μοιάζουν και μόνο ασήμαντες λεπτομέρειες αλλάζουν από σώμα σε σώμα. Η αλήθεια δεν είναι ακριβώς αυτή.

Τι δείχνουν οι στατιστικές
Μία στις δύο γυναίκες παρουσιάζουν δυσμορφίες στη γεννητική περιοχή. Μεγάλα και χαλαρά έσω – έξω χείλη, δυσαναλογίες και διογκωμένη κλειτορίδα. Αυτό το ανατομικό πρόβλημα, αν και ακούγεται ασήμαντο, ταλαιπωρεί τις γυναίκες από την εφηβεία κιόλας. Προκαλεί ερεθισμό και δυσφορία όταν πρέπει να βάλουν ένα κολλητό παντελόνι ή όταν αθλούνται.

Αποτέλεσμα τα νεότερα ειδικά κορίτσια να νιώθουν άβολα και αμήχανα. Δεν ξέρουν πως να αντιμετωπίσουν τον πόνο και αν πρέπει να συζητήσουν με κάποιον για αυτές τις ενοχλήσεις.

Μοιράσου το με τη μητέρα σου
Είναι η πιο κατάλληλη να σε καταλάβει, άλλωστε μπορεί και η ίδια να βιώνει παρόμοιο πρόβλημα. Παρόλο που είναι πολύ συνηθισμένο ανατομικό πρόβλημα και διορθώνεται με μια απλή, σύντομη επέμβαση πολλές γυναίκες δεν έχουν ενημερωθεί για τις δυνατότητες που παρέχει η κοσμητική γυναικολογία, με την Αιδοιοπλαστική.

Όλα ξεκινούν από τον σωστό γιατρό
Για να βρεις απαντήσεις και να απαλλαγείς από τη δυσμορφία πρέπει να απευθυνθείς σε εξειδικευμένο στην κοσμητική γυναικολογία γιατρό. Με μια απλή επέμβαση μπορεί να αποκαταστήσει κάθε δυσαναλογία και να σε απαλλάξει από το αισθητικό και λειτουργικό εμπόδιο.

Πώς γίνεται η αιδοιοπλαστική
Πρόκειται για μια μη επώδυνη επέμβαση που γίνεται μικροχειρουργικά με Lazer. Χάρη στις νέες τεχνολογίες γίνεται με τοπική αναισθησία ή με συνδυασμό τοπικής αναισθησίας με μέθη και διαρκεί γύρω στις δύο ώρες. Μετά την επέμβαση επιστρέφεις κανονικά στο σπίτι, δεν απαιτείται νοσηλεία και ξαναμπαίνεις άμεσα στους φυσιολογικούς σου ρυθμούς. Ένα από τα πιο σημαντικά πλεονεκτήματα της μεθόδου είναι πως δεν αφήνει σημάδια. Χάρη στην εφαρμογή του Lazer δεν έχουμε τις επιπτώσεις που προκαλούσαν τα τραυματικά χειρουργικά εργαλεία. Αντίθετα η  Αιδοιοπλαστική στηρίζει την ανάγκη κάθε γυναίκας να έχει άψογο  αισθητικό αποτέλεσμα.