News

5ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ της ESAG

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα το 5ο Συνέδριο της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Γυναικολογίας (E.S.A.G) την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή 9 και 10 & 11 Ιουλίου 2021.
Οι εργασίες του συνεδρίου πραγματοποιηθήκαν στο Ξενοδοχείο Hilton με συμμετοχή πλειάδας γιατρών από όλο τον κόσμο.
Ο δρ.Ναούμ ως Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Κοσμητικής και Επανορθωτικής Γυναικολογικής , βρέθηκε στο προεδρείο των εργασιών του συνεδρίου την ημέρα έναρξης του.
Ακολούθως συμμετέχοντας με την πολυετή εμπειρία του ως ομιλητής του Συνεδρίου, ανέλυσε διεξοδικά το θέμα του Ιατρικού Τουρισμού στον τομέα της Κοσμητικής-Επανορθωτικής Γυναικολογίας.
Ο δρ.Ναούμ γνωστοποίησε στατιστικά στοιχεία για την αλματώδη αύξηση του παγκόσμιου ενδιαφέροντος στο πεδίο του Ιατρικού Τουρισμού, καθώς αποτελεί βασικό πυλώνα ανάπτυξης της οικονομίας και προβλέπεται ότι θα τριπλασιαστεί παγκοσμίως τα επόμενα χρόνια.
Ενημέρωσε τους συμμετέχοντες στο συνέδριο για τα βήματα της σωστής οργάνωσης υποδοχής και εξυπηρέτησης υποψήφιων ασθενών από το εξωτερικό καθώς και για την χρήση σύγχρονων τεχνολογιών για την εξ αποστάσεως συμβουλευτική συνεδρία που μπορεί να εφαρμοστεί για ασθενείς εκτός της χώρας λειτουργίας του ιατρείου.
Οι εργασίες του συνεδρίου ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 11 Ιουλίου και οι συμμετέχοντες έδωσαν ραντεβού για την επόμενη παγκόσμια συνάντησή ειδικών στα θέματα την Επανορθωτικής Γυναικολογίας.