Blog

Φρόντισε τον οργανισμό σου

Έχεις βρεθεί στη δυσάρεστη θέση να νιώσεις πως δεν μπορείς να ελέγξεις την επιθυμία σου να πας τουαλέτα; Αντί να προσποιηθείς πως δεν υπάρχει πρόβλημα ενημέρωσε το γιατρό σου.

Ποιότητα ζωής και ακράτεια

Πρόκειται για ένα γυναικολογικό πρόβλημα που απασχολούσε ανέκαθεν τις γυναίκες, όμως μόνο τα τελευταία χρόνια έχουν αρχίσει να μιλάνε πιο ανοιχτά για την ακράτεια.  Το ποσοστό των γυναικών που παρουσιάζει αυτό το πρόβλημα είναι ιδιαίτερα υψηλό και οι αιτίες του διαφορετικές. Γέννες Οι πολλές εγκυμοσύνες ή οι δύσκολοι τοκετοί μπορεί να προκαλέσουν κακώσεις στην […]

Το όφελος της αιδοιοπλαστικής

Σε πολλές γυναίκες, ειδικά αν έχουν γεννήσει με φυσικό τοκετό, η αιδοιοπλαστική είναι ένα θέμα που προκαλεί τουλάχιστον περιέργεια. Μία από τις συχνότερες απορίες είναι «πως θα βελτιώσει τη σεξουαλική μου ζωή;».
  Μπορεί τα προηγούμενα χρόνια να αποτελούσε ταμπού, όμως στις μέρες μας η αιδοιοπλαστική κερδίζει ολοένα και περισσότερο την προσοχή των γυναικών που […]

aidioplastiki

3 αλήθειες για την Αιδοιοπλαστική

Το σημαντικότερο πράγμα που έχει να κάνει μια γυναίκα που αντιμετωπίζει μια δυσμορφία στη γενετική περιοχή, λόγω μεγάλων ή χαλαρών χειλέων του αιδοίου, είναι να το αποδεχτεί και να ξεπεράσει το ταμπού της.

Περισσότερα

apokatastasi aidoiou

Αποκατάσταση μετά τον τοκετό

Ο τοκετός είναι μία επίπονη διαδικασία, που όμως είναι αναγκαία για να έρθει το παιδί σας στον κόσμο. Από την άλλη πλευρά, η χαλάρωση του κόλπου και γενικότερα της γεννητικής περιοχής είναι γεγονός. Ευτυχώς υπάρχουν τα επιτεύγματα της κοσμητικής γυναικολογίας, για να διορθώσουν οποιοδήποτε πρόβλημα δημιουργήθηκε.

Περισσότερα