H OMAΔΑ

ΝIΚΟΣ ΝΑΟYΜ MD

ΝIΚΟΣ ΝΑΟYΜ MD

Ο Δρ Νίκος Ναούμ δραστηριοποιείται στον τομέα της …

ΕΛΙΝΑ ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ MD

ΕΛΙΝΑ ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ MD

Η ιατρος, Δρ. Ελίνα Θεοδωρακοπουλου είναι δερματολόγος…

NIΚΟΣ ΚΑΝΕΛΛOΠΟΥΛΟΣ MD

NIΚΟΣ ΚΑΝΕΛΛOΠΟΥΛΟΣ MD

Ο Νίκος Κανελλόπουλος, Μαιευτήρας Γυναικολόγος, διευθυντής της …

ΕΒΕΛIΝΑ ΑΛΑΜAΝΟΥ MD

ΕΒΕΛIΝΑ ΑΛΑΜAΝΟΥ MD

Η μαιευτήρας γυναικολόγος, Εβελίνα Αλαμάνου, γεννήθηκε και …

ΣΤΡAΤΟΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝAΚΗΣ MD

ΣΤΡAΤΟΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝAΚΗΣ MD

O Στράτος Χατζηγιαννάκης είναι πτυχιούχος ιατρικής του …

HΛIΑΣ ΜEΞΗΣ MD

HΛIΑΣ ΜEΞΗΣ MD

Ο πλαστικός χειρουργός Ηλίας Μέξης γεννήθηκε στην Αθήνα …

naoum263x263

ΝIΚΟΣ ΝΑΟYΜ MD - Ιδρυτής και Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρίας Κοσμητικής & Επανορθωτικής Γυναικολογίας (HSCRG)

Ο Dr. Νικόλαος Ναούμ γεννήθηκε στην Αθήνα, εισήχθη στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών το 1980, με σειρά επιτυχίας 1 και αποφοίτησε το 1986. Πραγματοποίησε το Αγροτικό του στη Ζαγορά Πηλίου. Έλαβε ειδικότητα Μαιευτικής – Γυναικολογίας το 1989 και μετεκπαιδεύτηκε στην Αγγλία για έναν χρόνο, στον τομέα της Ενδοσκοπικής Χειρουργικής. Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, έχει συμμετάσχει σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια, ως εισηγητής και εκπαιδευτής σε Workgroups. Είναι συγγραφέας πολλών άρθρων και επιστημονικών μελετών, που έχουν δημοσιευθεί σε επιστημονικά περιοδικά, ενώ παρευρίσκεται συχνά ως ομιλητής σε συνέδρια στη Ν. Υόρκη. Το 2008 μετεκπαιδεύτηκε στις Η.Π.Α. στον τομέα της Αιδοιοπλαστικής, ενώ σήμερα αποτελεί έναν από τους ελάχιστους ιατρούς, που πραγματοποιεί τη συγκεκριμένη επέμβαση στην Ελλάδα. Παράλληλα, εξειδικεύτηκε στην Επανορθωτική και Αισθητική Χειρουργική Γυναικολογία, αντιμετωπίζοντας περιστατικά εξάλειψης μετεγχειρητικών ουλών (Καισαρική – Μαστεκτομή κ.α), μείωσης ραβδώσεων από πάχος ή εγκυμοσύνη, εξάλειψη δυσχρωμιών και δυσμορφιών της γεννητικής περιοχής, ανάπλαση αιδοίου ή παρθενικού υμένα, πλαστική κλειτορίδας κ.α Επίσης, με κίνητρο την κοινωνική ευαισθησία και το επιστημονικό ενδιαφέρον, παρέχει τις υπηρεσίες του δωρεάν σε αποστολές στις απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας που έχουν ανάγκη, ενώ είναι μέλος πολλών Επιστημονικών Εταιρειών σε Ελλάδα και εξωτερικό. Ο δρ. Ναούμ είναι ο Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Κοσμητικής και Επανορθωτικής Γυναικολογίας.

elinax300

ΕΛΙΝΑ ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ MD

Η ιατρος, Δρ. Ελίνα Θεοδωρακοπουλου είναι δερματολόγος, αφροδισιολόγος, με εξειδίκευση στην αισθητική ιατρική και επεμβατική δερματολογία. Ολοκλήρωσε τις βασικές σπουδές ιατρικής στην Ιατρική Αθηνών, ενώ ήταν υπότροφος του ιδρύματος “Ι. Λάτση. Μετά τη λήψη του πτυχίου της Ιατρικής μετέβη στην Αγγλία, οπού και εκπόνησε την διδακτορική της διατριβή με θέμα την Ψωρίαση, στο Πανεπιστήμιο του Manchester και εργάστηκε ως ακαδημαϊκή ειδικευόμενη δερματολόγος στο νοσοκομείο Salford Royal Hospital. Ολοκλήρωσε την ειδικότητα της Δερματολογίας και Αφροδισιολογιας στο Νοσοκομείο «Ανδρέας Συγγρός». Εκτός από το κλινικό της έργο, προσφέρει ακαδημαϊκή και κλινική βοήθεια στο ιατρείο Ψωρίασης και Ψωριασικής αρθρίτιδας του «Αττικού» Νοσοκομείου, στην Αθηνά. Επίσης έχει διατελέσει εκπαιδεύτρια ιατρός σε τεχνικές μη επεμβατικής αισθητικής Δερματολογίας.

nikos263x263

NIΚΟΣ ΚΑΝΕΛΛOΠΟΥΛΟΣ MD

Ο Νίκος Κανελλόπουλος, Μαιευτήρας Γυναικολόγος, διευθυντής της Μαιευτικής Γυναικολογικής κλινικής του Τζανείου Νοσοκομείου Πειραιά, γεννήθηκε στη Μυτιλήνη Λέσβου και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε Ιατρική στην Ιατρική σχολή Πανεπιστημίου Αθηνών, από όπου απεφοίτησε το 1975 με Λίαν Καλώς.

Υπηρέτησε στο Αγροτικό Ιατρείο Κεραμειών Κεφαλληνίας. Ειδικεύτηκε στην Α’ Μαιευτική Γυναικολογική Πανεπιστημιακή Κλινική του Μαιευτηρίου Αλεξάνδρα και στην Πανεπιστημιακή Γυναικολογική Μαιευτική Κλινική Ιωαννίνων. Εν συνεχεία το 1982 διορίσθηκε στο Γ.Ν. Νίκαιας Πειραιά ως επιμελητής στη Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική έως το 1985, οπότε διορίσθηκε στο Τζάνειο Γ.Ν. Πειραιά ως επιμελητής Β’, όπου υπηρετεί έως σήμερα. Έχει εξειδικευθεί στον Οικογενειακό Προγραμματισμό και την Αναπαραγωγική Ενδοκρινολογία, από το Κέντρο Margaret  Sanger της Νέας Υόρκης και την Κλινική Schemelweis του Πανεπιστημίου του Debrecen. Έχει συμμετοχή στη συγγραφή πολλών επιστημονικών εργασιών, μερικές από τις οποίες αναφέρονται στο citation index και έχει συμμετάσχει σε πολλά συνέδρια και σεμινάρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ως διδάσκων και ως ομιλητής.

Alamanou263x263

ΕΒΕΛIΝΑ ΑΛΑΜAΝΟΥ MD

Η μαιευτήρας γυναικολόγος, Εβελίνα Αλαμάνου, γεννήθηκε και μεγάλωσε  στα Χανιά της Κρήτης. Εισήχθη με πανελλήνιες εξετάσεις στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών το 2000 και αποφοίτησε το 2006 με τον βαθμό λίαν καλώς. Υπήρξε υπότροφος του Βαρδινογιάννειου  Ιδρύματος, καθ όλη τη διάρκεια των σπουδών της. Στη συνέχεια, υπηρέτησε ως ιατρός υπηρεσίας υπαίθρου (αγροτική ιατρός) στο ακριτικό νησί της Γαύδου και ακολούθως ξεκίνησε ένα κομμάτι της Μαιευτικής στο Γ.Ν. Σάμου, ενώ ολοκλήρωσε την εκπαίδευση της Γυναικολογίας στο Γ.Ν. Τζάνειο.

Κατέχει τίτλο Μεταπτυχιακού Διπλώματος στην Παθολογία της Κύησης (Master Diploma of High Risk Pregnancy) και συγχρόνως  είναι υποψήφια διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής Αθηνών με θέμα “O ρόλος της τεχνητής νοημοσύνης στη διερεύνηση παθήσεων του ενδομητρίου σε υλικό κυτταρολογίας υγρής φάσης ThinPrep”. Η γιατρός είναι συγγραφέας αρκετών άρθρων,  που έχουν δημοσιευτεί σε ελληνικά και ξένα γυναικολογικά περιοδικά, ενώ έχει συμμετάσχει σε πολλά ελληνικά και διεθνή ιατρικά συνέδρια και workshops. Ομιλεί άπταιστα αγγλικά και γερμανικά ενώ στην παρούσα φάση ασχολείται ιδιωτικά και με την Κοσμητική και Επανορθωτική Γυναικολογία.

stratos263x263

ΣΤΡAΤΟΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝAΚΗΣ MD

O Στράτος Χατζηγιαννάκης είναι πτυχιούχος ιατρικής του Πανεπιστημίου Timisoara της Ρουμανίας από το 1999. Άσκησε τη θητεία του ως ιατρός υπαίθρου στη Μυτιλήνη, από όπου και κατάγεται. Από το 2004-2006 δούλευε ως εξωτερικός συνεργάτης στη μονάδα τεχνητού νεφρού, στο Γ.Ν. “Βοστάνειο” Μυτιλήνης και συγχρόνως ανέλαβε ως υπεύθυνος ιατρός στην ασφαλιστική εταιρεία Ιντερσαλόνικα στον Νομό για 2 έτη. Το 2006 δημιούργησε το MedicalCenter σε ξενοδοχείο του Μαραθόκαμπου Σάμου και ανέλαβε την ιατρική κάλυψη όλων των τουριστών της περιοχής σε συνεργασία με τα διεθνή τουριστικά πρακτορεία TUI,  ΤΗOMASCOOK και TOMSON και στην Ελλάδα με τις ασφαλιστικές εταιρείες Interamerican και Ιντερσαλόνικα. Ξεκίνησε την ειδικότητα στο Νοσοκομείο Δυτικής Αττικής (πρώην λοιμωδών νόσων)  και την ολοκλήρωσε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων. Το 2013 έλαβε τον τίτλο της ειδικότητας στο Νοσοκομείο Ανδρέας Συγγρός. Εργάστηκε ως Δερματολόγος για 2 συναπτά έτη στο ιδιωτικό ιατρείο του κ. Νικόλαου Ναούμ στην Αθήνα. Το 2011-2012 απέκτησε πιστοποίηση στα fillers (ενέσιμο υαλουρονικό) από το αναγνωρισμένο brandRestylane της QMED. Από το 2014 διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στα Ιωάννινα και συνεργάζεται με συναδέλφους στην Αθήνα και Μυτιλήνη.
mexis263x263

HΛIΑΣ ΜEΞΗΣ MD

Ο πλαστικός χειρουργός Ηλίας Μέξης γεννήθηκε στην Αθήνα. Εισήχθη στην Ιατρική σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, από την οποία αποφοίτησε το 2003. Έπειτα από την ολοκλήρωση της θητείας του ως ιατρός υπόχρεος υπηρεσίας υπαίθρου (αγροτικός ιατρός) στην περιοχή της Φθιώτιδος (2003-2005), ειδικεύτηκε στη Γενική Χειρουργική στο Γ.Ν. Δυτικής Αττικής “Αγία Βαρβάρα” (2005-2007). Από το 2007 ως το 2011, εργάστηκε στην Πανεπιστημιακή Κλινική Πλαστικής, Αισθητικής και Επανορθωτικής Χειρουργικής στην Μπρατισλάβα (Σλοβακία). Εκεί εκπαιδεύτηκε, κοντά στον παγκοσμίου φήμης καθηγητή Jozef Fedeles, σε όλους τους τομείς της Αισθητικής Χειρουργικής και σε όλη τη γκάμα της Επανορθωτικής και της Μικροχειρουργικής. Παράλληλα, στην Μπρατισλάβα εργαζόταν και ως εξωτερικός συνεργάτης στην ιδιωτική κλινική Πλαστικής Χειρουργικής “EsteticClinic”.Εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα στην Αθήνα από το 2011. Διατηρεί ιατρείο Πλαστικής Χειρουργικής στο κέντρο της Κηφισιάς. Γνωρίζει Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά και Σλοβάκικα.