ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η Ελληνική Εταιρεία Κοσμητικής και Επανορθωτικής Γυναικολογίας αποτελεί μία μη κερδοσκοπική ιατρική εταιρεία, που ιδρύθηκε από επιστήμονες ιατρούς για να προωθήσει την ανάπτυξη του συγκεκριμένου κλάδου στην Ελλάδα. Στόχος της είναι να γίνουν γνωστές στο ευρύ κοινό οι επεμβάσεις της αιδοιοπλαστικής, της κολποπλαστικής, της ανάπλασης γεννητικής περιοχής, το Vagitense κ.α.

Με τη συμμετοχή της σε ιατρικά συνέδρια, η εταιρεία στοχεύει στις συνεργασίες και την ανταλλαγή γνώσεων με ιατρούς και εταιρείες του ευρύτερου κλάδου της υγείας, ενώ με τη διοργάνωση ενημερωτικών ημερίδων για το κοινό, καθώς και με την προώθηση μέσω internet, η Ελληνική Εταιρεία Κοσμητικής και Επανορθωτικής Γυναικολογίας φιλοδοξεί να καταρρίψει το ταμπού στην Ελλάδα για τις συγκεκριμένες επεμβάσεις.

Ταυτόχρονα μέσω ειδικών ιατρικών εκδόσεων, η Ελληνική Εταιρεία Κοσμητικής και Επανορθωτικής Γυναικολογίας ενημερώνει και καθοδηγεί τη γυναίκα, που αντιμετωπίζει οποιοδήποτε ανατομικό πρόβλημα στη γεννητική περιοχή, προτείνοντας την ενδεδειγμένη λύση για να ξεπεράσει το λειτουργικό και ψυχολογικό πρόβλημα που επηρεάζει σημαντικά την καθημερινότητά της.

Με όραμα να “απενοχοποιήσει” τις συγκεκριμένες πεμβάσεις στην Ελλάδα, όπως ακριβώς συμβαίνει στο εξωτερικό, η Ελληνική Εταιρεία Κοσμητικής και Επανορθωτικής Γυναικολογίας πρωτοστατεί στις εξελίξεις της υγείας και της αισθητικής.

vagitense

Vagitense

Το Vagitense® είναι ό,τι πιο σύγχρονο έχει να παρουσιάσει ο κλάδος της Αισθητικής Γυναικολογίας παγκοσμίως. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα ερχόμαστε να αντιμετωπίσουμε τη χαλάρωση του κολπικού επιθηλίου, όπως και την ακράτεια πρώτου και δευτέρου βαθμού χωρίς επέμβαση.Τα αίτια χαλάρωσης του γυναικείου κόλπου είναι κυρίως ο τοκετός και η εμμηνόπαυση (λόγω τη μειωμένης δράσης των οιστρογόνων). Με την πάροδο των χρόνων το κολλαγόνο και η ελαστίνη του οργανισμού μειώνεται, για αυτό και παρατηρούμε τη γνωστή χαλάρωση. Αυτό δεν συμβαίνει μόνο στο πρόσωπο, αλλά σε όλα τα όργανα, όπως και στη γεννητική περιοχή. Οι γυναίκες λοιπόν μεγαλώνοντας και ιδιαίτερα μετά από 1 ή 2 φυσιολογικούς τοκετούς είναι λογικό να παρατηρούν χαλάρωση στη γεννητική περιοχή, η οποία δημιουργεί ψυχολογικά και λειτουργικά προβλήματα, επηρεάζοντας σαφώς ακόμα και τη σεξουαλική τους ζωή.
umenas

Πλαστική Κλειτορίδας

Για μερικές γυναίκες, ο ιστός που καλύπτει την κλειτορίδα μπορεί να είναι υπερβολικά μεγάλος και να δημιουργεί μια προεξέχουσα κάλυψη με περίσσιο δέρμα. Το γεγονός αυτό μπορεί να συμβάλει στη μειωμένη σεξουαλική ευαισθησία και ακόμη και στη δυσφορία κατά τη διάρκεια ιδιαίτερων στιγμών. Μια απλή διαδικασία, γνωστή ως πλαστική κλειτορίδας, απαλλάσσει τη γυναίκα από το περίσσιο αυτό δέρμα, βελτιώνοντας την αισθητική εμφάνιση αλλά κυρίως την αισθαντικότητα της περιοχής.Υπάρχουν επίσης ορισμένες ενδείξεις που υποδηλώνουν ότι αυτή η διαδικασία συμβάλλει και σε χαμηλότερη συχνότητα εμφάνισης μυκητιασικών και βακτηριακών λοιμώξεων που σχετίζονται με το αιδοίο.
aidoioplastiki

Αιδοιοπλαστική

Η Αιδοιοπλαστική, είναι η ναυαρχίδα των επεμβάσεων της Κοσμητικής και Επανορθωτικής Γυναικολογίας. Απευθύνεται σε εκείνες τις γυναίκες, οι οποίες είτε από τη γέννησή τους, είτε λόγω ορμονικών διαταραχών κάποια στιγμή στη ζωή τους, παρατήρησαν μία αύξηση των μικρών χειλέων του αιδοίου, σε βαθμό τέτοιο που όχι μόνο δυσκολεύει την καθημερινότητά τους, αλλά επηρεάζει την ψυχολογία και τη σεξουαλική ζωή τους. Η διόρθωση των χειλέων του αιδοίου, είναι πλέον μία απλή υπόθεση, αφού η επέμβαση της αιδοιοπλαστικής δίνει τη λύση χωρίς πόνο, χωρίς παραμονή σε κλινική και κυρίως με μηδενικό χρόνο αποθεραπείας.Πολλές γυναίκες νιώθουν άβολα με την εμφάνιση των εσωτερικών ή/και εξωτερικών χειλέων του αιδοίου. Συνήθως είναι υπερμεγέθη και ασύμμετρα, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζουν πολλά λειτουργικά προβλήματα κατά την καθημερινότητά τους (στενά παντελόνια και κολάν, σωματική άσκηση ακόμα και κατά τη σεξουαλική επαφή). Η αιδοιοπλαστική είναι η επέμβαση που «σμιλεύει» την περιοχή και επαναφέρει τα χείλη στην κανονική τους δομή, στο κανονικό τους μέγεθος και απαλλάσσει τις γυναίκες από την καθημερινή «άβολη» κατάσταση που περιγράφεται παραπάνω.
leukansi

Λεύκανση γεννητικής περιοχής

Πολλές γυναίκες νιώθουν ντροπή από τον υπερχρωματισμό της κολπικής περιοχής και θέλουν να επαναφέρουν το χρωματισμό που είχε πριν από χρόνια. Επιπλέον το αυξανόμενο ενδιαφέρον για την κολπική λεύκανση, συμπίπτει με τη δημοτικότητα της αποτρίχωσης με laser στην περιοχή, που κάνει τον υπερχρωματισμό πιο αισθητό.Η κολπική λεύκανση προσφέρει μια λύση στο σκοτεινό χρώμα που μπορεί να επέλθει και να αυξηθεί με την πάροδο του χρόνου, σε στενές περιοχές του σώματος. Οι διαφορές χρώματος είναι φυσιολογικές σε διαφορετικούς τύπους ανθρώπων. Η κολπική λεύκανση προορίζεται για την καταπολέμηση ανεπιθύμητων μεταβολών χρώματος που προκαλούνται από τη γήρανση ή το περιβάλλον. Αυτές οι χρωματικές διακυμάνσεις μπορούν επίσης να προκληθούν από το συχνό τρίψιμο των υφασμάτων, τη φθορά του δέρματος, τον τοκετό, τις ορμόνες ή την ηλικία.
kolpoplastiki

Ανανέωση Κόλπου

Όσο μεγαλώνουμε, το σώμα μας αλλάζει. Για πολλές γυναίκες, η πάροδος του χρόνου και ο τοκετός επηρεάζουν την ελαστικότητα του αιδοίου το οποίο τεντώνεται και ο μυς χάνει την τονικότητα του με την πάροδο του χρόνου. Η φυσική αυτή εξέλιξη μπορεί να οδηγήσει στη μείωση της σεξουαλικής ικανοποίησης (και για τους δυο συντρόφους), στην κακή ψυχολογία της γυναίκας και στην απώλεια της αυτοπεποίθησής της. Με την ανανέωση της περιοχής επιτυγχάνουμε να επαναφέρουμε την ελαστικότητα των μυών και δίνουμε σε κάθε γυναίκα το δικαίωμα να απολαμβάνει πάλι την ερωτική της ζωή. Ταυτόχρονα προσφέρεται μια πιο νεανική εμφάνιση της περιοχής.
g

Διεύρυνση G-Spot

Όταν ερεθιστεί το σημείο Grafenberg (αλλιώς γνωστό ως G-spot) στο αιδοίο μπορεί να προσφέρει μια έντονη αίσθηση ικανοποίησης στη γυναίκα κατά τη διάρκεια της συνουσίας. Η έγχυση εμφυτεύματος υαλουρονικού οξέως ειδικής επεξεργασίας στην περιοχή από κατάλληλα εκπαιδευμένο γυναικολόγο ονομάζεται G-SHOT και στόχο έχει την παροδική αύξηση του όγκου του G-spot για να αυξηθεί η σεξουαλική ικανοποίηση της γυναίκας. Μετά την έγχυση με το υαλουρονικό οξύ, το G-spot (που βρίσκεται στο εμπρός εσωτερικό τοίχωμα του αιδοίου, 4-5 εκατοστά μέσα από το σημείο εισόδου) γίνεται πολύ πιο εύκολα ανιχνεύσιμο και συνεπώς αυξάνονται οι δυνατότητες σεξουαλικής απόλαυσης.